Elektrische installaties

Traditionele Elektrische installatie

Als u kiest voor Goossens Elektriciteitswerken dan kiest u er voor om op een persoonlijke manier behandeld te worden. Wij werken volgens duidelijke afspraken die vooraf gemaakt worden en op papier uitgewerkt worden bij een verkennend gesprek waar we luisteren naar jullie behoeften, of dit nu gaat over een nieuwbouw, renovatie of gedeeltelijke renovatie. Eens u de werken aan ons jong en dynamisch team toe vertrouwd dan staan wij garant voor een nauwkeurige installatie volgens de regels van vakmanschap en met stiptheid afgewerkt! Wij werken dan ook alleen met kwalitatieve materialen waarvan we weten dat deze voldoen aan onze eigen strenge eisen, we streven dan ook naar perfectie in onze afwerking.

Bij een traditionele elektrische installatie proberen we dan ook zoveel mogelijk comfort in te bouwen volgens de wensen die u stelt. We volgen alles van nabij op zodat alles vlot verloopt gedurende de installatie. In de heden daagse elektrische installatie wordt zoveel mogelijk comfort ingebouwd. Verlichting dimmen, verlichting op een timer, tuin verlichting met een bewegingsmelder, stopcontacten schakelen met een schakelaar. In keuze van afwerking kunnen we u dan ook bij staan voor een klassiek model, trendy schakelaar of kleurijk stopcontact.

Niko Home Control

Waarom kiezen voor Niko home control?
Niko home control is de nieuwe elektrische installatie, of we nu spreken over een verbouwing of nieuwbouw men plaatst bij zulke projecten geen oude technieken meer. Waarom dan niet kiezen voor een elektrische installatie die je wooncomfort en veiligheid aanzienlijk verhoogt zonder een al te grote meer kost. Bovendien kan de installatie mee groeien of aangepast worden aan de noden van vandaag of de noden die je binnen 10 jaar of 20 jaar stelt. De installatie zorgt ervoor dat je energie bespaart wat ervoor zorgt dat de meer prijs ten opzichte van een klassieke installatie zich zelf terug verdiend. Van bij de basis heb je al meer mogelijkheden dan met een traditionele elektrische installatie. Met Niko Home Control stuur je van bij de basisinstallatie je verlichting aan, krijg je al enkele comfort-functies en ga je voluit voor flexibiliteit. Een extra schakelaar? Een schakelaar vervangen door een bewegingsmelder? Een schakelaar een andere functie geven? De verlichting dimmen in plaats van enkel aan- en uitschakelen? Dit alles kan zonder enig kap- of breekwerk. Men kiest zelf met welke functionaliteit er gestart wordt en breidt de installatie verder uit naargelang je behoeften en financiële mogelijkheden.

Mag het voor jou van in het begin iets meer zijn? Met één klik al je verlichting en niet gebruikte stopcontacten uitschakelen? Je huis laten baden in het licht? Een simulatie van je dagelijkse routine indien je op vakantie bent? Wil je dit alles kunnen bedienen met je smartphone/tablet waar je ook bent? Kies dan van in het begin voor een uitgebreidere installatie.

Wens je hierover meer informatie of een uitgewerkte offerte? Neem dan gerust contact op met ons voor een uitgebreid gesprek waar we al u wensen bespreken. Liever nog wat meer informatie over Niko Home Control kijk dan gerust  op www.nikohomecontrol.be. Als gecertificeerd Niko home control installateur kan u ook onze demo woning bezichtigen op afspraak.

Milieu bewust

Ook op gebied van het milieu proberen wij ons steentje bij te dragen. Wil je energie besparen omdat je te veel verbruikt of om je ecologische voetafdruk kleiner te maken. Wij komen langs voor een “ECO CHECK UP” kijken samen met jou waar je nog extra kan besparen door zuinigere toestellen of led verlichting te plaatsen.